Noticies

Ha mort Damià Bas, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 05 gen. 2017

Ahir, dimecres 4 de gener de 2017, a l’edat de 85 anys, va morir Damià Bas i Macià, historiador i cronista oficial de Vilassar de Mar.

La vetlla té lloc al tanatori del Casal de Curació de Vilassar de Mar i la cerimònia del funeral serà demà divendres dia 6 de gener a les 10:30h a l’Església parroquial de Vilassar de Mar.

La Policia Local posa a disposició dels comerços l’App Botó Vermell

vilassardemar.info | 16 des. 2016

La Policia Local estan treballant per tal que Vilassar de Mar sigui un poble encara més segur. D’aquesta manera, ha implementat un nou dispositiu de seguretat adreçat als comerços del municipi.

Dijous 20 d'octubre de 2016 a les 20h Ple Municipal en sessió ordinària a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 18 oct. 2016

El proper dijous 20 d'octubre 2016 a les 20h tindrà lloc el Ple Municipal en sessió ordinària a l'Ajuntament de Vilassar de Mar.

Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar demanaran la declaració de zona catastròfica

vilassardemar.info | 15 oct. 2016

El passat divendres 14 d'octubre es van reunir a Vilassar de Mar els alcaldes de Vilassar de Mar, Cabrils i Cabrera de Mar, tres de les poblacions més afectades pels aiguats del passat 12 i 13 d’octubre.

L'Ajuntament de Vilassar de Mar decreta dos dies de dol oficial

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

L'Ajuntament de Vilassar de Mar ha decretat dos dies de dol oficial, 13 i 14 d'octubre, després de la mort del veí de Mataró a Vilassar de Mar quan el seu cotxe va ser arrossegat per les fortes pluges d'ahir al vespre.

Balanç de la situació després de les pluges torrencials d’ahir al vespre

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

Les fortes pluges d’ahir al vespre, que a Vilassar de Mar van arribar als 204 l/m2, registre històric, han provocat nombrosos incidents al municipi, el més greu de tots la mort d’un veí de Mataró, que va ser arrossegat dins del cotxe en què circulava quan intentava travessar per la riera de Cabrils, que la Policia havia tallat al trànsit, i el cotxe va quedar encastat en un dels ponts de la riera, concretament el que es troba a l’altura del carrer Sant Genís.

El conveni de creditors de la SA Municipal permet la continuïtat de la seva activitat

vilassardemar.info | 13 oct. 2016

El passat 6 d’octubre es va celebrar la Junta de creditors de Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA, i es va aprovar, amb el 67,19% dels creditors ordinaris, el conveni que permet la continuïtat de l’activitat de l’empresa municipal que es troba en concurs. Recordem que Vilassar, Societat Municipal de Promocions Urbanes, SA, va presentar el 4 de gener de 2016 la sol·licitud del concurs voluntari de creditors perquè no tenia liquiditat per pagar el que devia.

Detingut per agressió a dos agents de la Policia Local

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

La Policia Local de Vilassar de Mar ha detingut aquest matí un home, veí de la localitat, per temptativa d’agressió amb un ganivet a dos agents de la Policia Local, quan es disposaven a identificar-lo per aixecar sospites d’intent de furt en una finca. Els fets han tingut lloc al Camí del Mig, al costat de la Deixalleria, al voltant de les 12 del migdia. Dos agents han patit ferides lleus i han hagut de ser atesos per serveis sanitaris. El detingut passarà a disposició judicial. Es dóna el cas que l’autor, J. M. H.

Els titelles tornen a omplir els carrers en el 20è Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

Onze espectacles de titelles, el berenar del Firobi, la fira d’artesans, els tallers de la Sol i el cercavila de cloenda donaran vida la programació del 20è Festival de Titelles Vilassar de Mar Firobi, que es celebra del 7 al 9 d’octubre. El certamen, que va néixer de la mà de l’entitat Firobi i amb el suport de l’Ajuntament, reunirà titelles de tot tipus i un espectacle adreçat als adults.

Nou conveni amb Aigües de Vilassar per ajudar a les famílies amb dificultats

vilassardemar.info | 07 oct. 2016

L’Ajuntament de Vilassar de Mar i la companyia subministradora de l’aigua al municipi, Aigües de Vilassar, SLU, han tornat a signar un nou conveni de suport a famílies amb dificultats socioecòmiques amb l’objectiu d’ajudar a les que tenen dificultats per afrontar el pagament dels rebuts de l’aigua. Enguany l’aportació d’Aigües de Vilassar serà de 5.000 euros, 1.000 euros més que l’any anterior.

Pàgines