11s

Vilassar de Mar a punt pels actes centrals de la Diada Nacional de Catalunya

vilassardemar.info | 10 set. 2016

La bona acceptació, l’any passat, del canvi d’ubicació dels actes de la Diada, fa que la plaça de l’Ajuntament es torni a convertir en l’escenari dels gruix dels actes de la celebració d’enguany amb l’ofrena floral a la senyera que hi ha a la mateixa plaça.  

La plaça de l’Ajuntament de Vilassar de Mar s’omple per celebrar la Diada

vilassardemar.info | 15 set. 2015

25 ofrenes florals, entre entitats, partits polítics i Ajuntament, són les que es van dipositar el 10 de setembre a la nit davant la senyera de la plaça de l’Ajuntament, un emplaçament nou per celebrar la Diada, que es va omplir de gom a gom i va aconseguir el seu principal objectiu, fer la festa més participativa. 

La Diada de tots

Joan Simó | 13 set. 2015

Als que pensen que els dimarts tretze són dies de malastrugança caldria recordar-los la llegenda negra que pesa sobre els onzes de setembre. Pocs dies han encadenat tantes desgracies al llarg de la historia: el 1714 Barcelona cau en mans de Felip V, el 1916 moren diverses persones en l’enderrocament d’un pont al Quebec, el 1973 Pinochet comença el seu regne de terror i el 2001 es produeix l’atemptat contra les torres bessones.

El grup Municipal de Ciutadans no anirà a cap dels actes institucionals de la Diada a Vilassar de Mar

vilassardemar.info | 10 set. 2015

A continuació us reproduïm el comunicat que ha enviat el Grup Municipal de Ciutadans de Vilassar de Mar en relació a la seva no presència als actes institucionals organitzats per la Diada Nacional de Catalunya a Vilassar de Mar.

Els actes per celebrar la Diada Nacional de Catalunya es traslladen a la plaça de l’Ajuntament

vilassardemar.info | 03 set. 2015

Vilassar de Mar dóna un gir a la celebració de la Diada Nacional de Catalunya que fins ara es celebrava al jardí del Museu de la Marina i trasllada el gruix dels actes a la plaça de l’Ajuntament. La tradicional ofrena floral es farà a la senyera que hi ha a la mateixa plaça.