Opinió

Votin

Joan Simó | 21 set. 2015

Tinc 16 anys i com la llei indica, el pròxim 27 de Setembre, no podré votar. És per això que, veient com s'han posat de moda les cartes públiques, m'he decidit a escriure'n una. La podria titular "Carta als Vilassarencs" o quecolm per l'estil, però com, el que menys desitjo és recordar al to impertinent de Felipe González, he decidit no fer-ho. Així que, optant per un títol més auster, tot i que no per això menys imperatiu, em dirigeixo a vostès.

La Diada de tots

Joan Simó | 13 set. 2015

Als que pensen que els dimarts tretze són dies de malastrugança caldria recordar-los la llegenda negra que pesa sobre els onzes de setembre. Pocs dies han encadenat tantes desgracies al llarg de la historia: el 1714 Barcelona cau en mans de Felip V, el 1916 moren diverses persones en l’enderrocament d’un pont al Quebec, el 1973 Pinochet comença el seu regne de terror i el 2001 es produeix l’atemptat contra les torres bessones.

Per una nova política comunicativa a Vilassar de Mar

Ramon Iglesias | 30 jun 2015

En els últims anys Vilassar de Mar ha destacat a nivell comunicatiu tant pel número de mitjans de comunicació, com per la seva qualitat i per la seva presència a la xarxa, i per un molt bon ús també a les xarxes socials.

La Declaració per a la protecció i la promoció dels arxius audiovisuals de les televisions i el cas de l’arxiu de Vilassar Televisió

Alexis Serrano | 16 jun 2015

El passat dimecres 9 de juny al migdia, al Col·legi de Periodistes de Catalunya tingué lloc la Declaració per a la protecció i la promoció dels arxius audiovisuals de les televisions de Catalunya i Andorra. Aquesta declaració té com a objectiu posar de manifest la necessitat de preservar la documentació audiovisual procedent de les televisions locals, implicar les administracions en aquesta comesa i difondre la importància d’aquesta documentació com a font de coneixement i com a part del nostre patrimoni cultural.

Resposta de la Regidora de Cultura a l'article d'opinió "El Pla d'Equipaments Culturals de Vilassar de Mar(PEC VdMar). Un PLA "CLANDESTí"?""

vilassardemar.info | 12 jun 2015

Resposta de la Regidora de Cultura de l'Ajuntament de Vilassar de Mar, la Sra. Paquita González a l'article d'opinió El Pla d’Equipaments Culturals de Vilassar de Mar (PEC VdMar). Un PLA “CLANDESTÍ” ? del Sr. Jordi Casanovas.

El Pla d’Equipaments Culturals de Vilassar de Mar (PEC VdMar). Un PLA “CLANDESTÍ” ?

Jordi Casanovas | 10 jun 2015

El desembre del 2014 l’Ajuntament va demanar opinió i aportacions a les entitats culturals sobre l’esborrany del Pla d’Equipaments Culturals de Vilassar de Mar elaborat tècnicament per un equip de la Diputació de Barcelona, el CERC (Centre d’Estuids i Recursos Culturals), aportacions que algunes entitats varem fer arribar  puntualment a la Regidoria de Cultura. Des d’aquella data silenci absolut, cap comunicació sobre les esmenes, aportacions, i el text final. Aquests dies, però, ha sorgit la sorpresa.

La necessitat d’Opinar

Ramon Iglesias | 09 jun 2015

Encara no fa tres setmanes que va entrar en funcionament el web www.vilassardemar.info (el .info), i tal i com dèiem en la primera nota publicada En marxa “vilassardemar.info” el nou portal informatiu de Vilassar de Mar el .info vol ser un lloc on, a part d’actualitat, hi càpiga també la reflexió, la opinió i la critica constructiva.